Scholierenvergoeding 2011

Scholierenvergoeding 2011

Schoolgaande kinderen kosten geld. Dat is helemaal niet erg. Dat weten we allemaal. Maar … wat doe je als je kind graag wil sporten en je een (te) laag inkomen hebt? In dat geval biedt de scholierenvergoeding mogelijk uitkomst. Lees hieronder wat deze vergoeding inhoudt en hoe je deze kunt aanvragen.

Scholierenvergoeding

De scholierenvergoeding is een bedrag voor schoolgaande kinderen van Amsterdamse ouders met een laag inkomen. Met deze vergoeding kun je school-, sport- en culturele activiteiten van je kind betalen. Denk hierbij aan schoolkosten, contributies voor de sportvereniging, een bezoekje aan de bioscoop of danslessen van je kind(eren). Met de scholierenvergoeding komt de Gemeente Amsterdam tegemoet aan het duurder worden van sportdeelname en daarmee wordt de keuzevrijheid vergroot.

In 2011 kunnen ouders met een laag inkomen, maximaal €400,00 vergoeding per kind ontvangen. De vergoeding kun je per jaar, per kind besteden aan sportcontributie, inclusief eventuele attributen.

Aanvragen

De scholierenvergoeding kun je aanvragen via de website van de Gemeente Amsterdam. Daar kun je ook meteen alle relevante informatie over bovenstaande vergoedingen nalezen.

Wielrennen in Amsterdam

Wil je ook wielrennen? Of gewoon (beter) leren wielrennen? Je bent van harte welkom om eens mee te rijden met ASC Olympia, maar neem je dan eerst even contact met ons op?

Ons seizoen loopt van de 1e week april t/m de 1e week van oktober. Tijdens de zomervakantie houden wij een zomerstop en stoppen de trainingen. Kijk op onze wielerkalender voor de exacte trainings- en wedstrijddata.

Heb je eerst nog vragen over wielrennen bij ASC Olympia? Stel ze dan gerust; wij beantwoorden je vragen graag! En bekijk ook eens onze FacebookInstagram of volg ons op Twitter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*