Om deel te nemen aan de activiteiten van ASC Olympia moet je natuurlijk lid zijn van onze vereniging. Zeker als wil mee(st)rijden in wedstrijden, moet je eerst zijn aangemeld bij een wielervereniging die is aangesloten bij de KNWU – de Koninklijke Nederlandse Wielren Unie. Natuurlijk is ASC Olympia aangesloten bij de KNWU. Als je lid bent van ASC Olympia, betaal je natuurlijk contributie. Contributie levert een bijdrage aan de huur van ons parcours, de wielerbaan in het Velodrome, onze trainingen, het onderhoud van onze fietsen en nog veel meer.

Zodra je lid bent, melden wij je automatisch aan voor een KNWU basislidmaatschap. Iedereen die op het ASC Olympia parcours rijdt en/of meedoet aan trainingen, is verplicht om in het bezit te zijn van een KNWU basislidmaatschap. Hiermee ben je verzekerd tijdens trainingen en ritten.

Contributie 2011

  • Categorie 65-Plus: € 40,00
  • Jeugd, Nieuweling, Junioren, Sportklasse en leden tot 65 jaar: € 50,00
  • Amateurs, Beloften en Elite: € 67,50

Bovengenoemde tarieven zijn inclusief het verplichte KNWU Basislidmaatschap van € 5,00.

Vrijblijvend proberen

Om er zeker van te zijn dat ASC Olympia bij je past en – vooral bij de jeugd – of wielrennen écht iets voor je is, kun je 3 keer vrijblijvend met ons meetrainen. Wil je meedoen met een training, maar ben je nog geen lid? Je bent natuurlijk hartelijk welkom om met ons mee te rijden, maar neem eerst even contact met ons op s.v.p.!

Voor de jeugd is het mogelijk om tijdens de proeftrainingen een fiets van ASC Olympia te huren.

Lid worden van ASC Olympia

Wil je lid worden van ASC Olympia? Vul dan het aanmeldformulier in op ascolympia.nl/lidworden. Je kunt je ook als lid aanmelden bij jouw ASC Olympia Trainer, nadat je vrijblijvend hebt meegetraind.