Een heel nieuwe website voor ASC Olympia

Een heel nieuwe website voor ASC Olympia

Vanaf vandaag is onze nieuwe website online. Een spiksplinternieuwe website voor de oudste wielervereniging van Nederland; beter en gemakkelijker te onderhouden dan onze vorige site, een heel stuk vrolijker en met alle informatie en natuurlijk al het laatste nieuws van ASC Olympia. En we hopen natuurlijk dat iedereen er hetzelfde over denkt!

Wil je helpen?

Wil jij een keer een wedstrijdverslag insturen, over de geschiedenis van ASC Olympia schrijven of heb jij bepaalde wielerkennis die je graag wil delen? Neem dan alsjeblieft contact met ons op via ons nieuwe contactformulier. Dan gaan wij ervoor zorgen, dat jouw content op onze website wordt gepubliceerd!

Reageren?

Wil je wat kwijt over ons nieuwe online onderkomen? Denk je dat er iets beter of anders kan? Stuur ons dan gerust een bericht via het nieuwe contactformulier 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*