KNWU licentie 2012 aanvragen

KNWU licentie 2012 aanvragen

De inschrijfdatum voor het aanvragen van licenties is verplaatst van 1 november naar 14 november 2011. De KNWU heeft een nieuwe licentie-wizard op hun website, maar die is nog niet zover gereed dat je er een volledige licentieaanvraag mee kunt doen vanaf 1 november. Vanaf 14 november 2011 is de nieuwe licentie-wizard site voor iedereen toegankelijk.

Nieuwe licentiehouders

Om te kunnen deelnemen aan nationale wedstrijden van de KNWU, moet je in het bezit zijn van een wedstrijdlicentie. Hiervoor moet je eerst lid te zijn/worden van een bij de KNWU aangesloten vereniging. Gelukkig is ASC Olympia aangesloten bij de KNWU. Heb je specifieke vragen over het aanvragen van een wedstrijdlicentie? Vraag dan jouw trainer om hulp; zij helpen je graag verder!

Op de website van de KNWU vind je deze handleiding, waarin stap voor stap wordt beschreven wat je moet doen om een licentie aan te vragen. De eerste stap is lid worden van ASC Olympia. Onze secretaris – Wim Overdevest –  zal je dan aanmelden bij de KNWU, waarna je een inlogcode krijgt waarmee je in kunt loggen bij ‘Mijn KNWU‘. Via Mijn KNWU kun je jouw wedstrijdlicentie aanvragen.

Weet je nog niet met welke wedstrijden je wil gaan rijden en welke licentie je daarvoor nodig hebt? Kijk dan op knwu.nl/kenniscentrum/renner/licenties voor een overzicht van alle wedstrijdlicenties.

De reglementen van alle disciplines van de KNWU vind je op knwu.nl/kenniscentrum/renner/reglementen.

Bestaande licentiehouders

Als je al een KNWU wedstrijdlicentie hebt, kun je jouw licentie voor 2011 verlengen door in te loggen op Mijn KNWU. De toegangscode en het wachtwoord heb je bij de eerste aanvraag al ontvangen. Ben je de toegangscode en/of wachtwoord vergeten, klik dan rechts bovenaan de pagina op ‘wachtwoord vergeten’. Hoe eerder je de licentie aanvraagt, hoe eerder je de licentie in huis hebt.

Voor een overzicht van alle licentiemogelijkheden per licentie kijk je op knwu.nl/kenniscentrum/renner/licenties.

Indien je geen licentie meer wil, hoef je niets te doen. Want met ingang van 2011 is de looptijd van een licentie één jaar. Als je jouw licentie niet actief verlengt, dan vervalt jouw licentie. Wil je jouw licentie in de loop van het seizoen wijzigen, stuur dan een e-mail naar licenties@knwu.nl.

De reglementen van alle disciplines van de KNWU vindt je op knwu.nl/kenniscentrum/renner/reglementen.

Kaderlicenties

Voor het aanvragen van een kaderlicentie (bijvoorbeeld. jury, ploegleider of trainer) dien je in de meeste gevallen een opleiding te hebben gevolgd, voordat je een licentie kunt aanvragen. Voor een overzicht van alle opleidingen in 2011 kijk je op knwu.nl/kenniscentrum/trainer/opleidingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*