Nieuwe kalender op de website

Nieuwe kalender op de website

Sinds vandaag staat er een nieuwe kalender op de website. Op onze nieuwe kalender vind je alle details over onze trainingen, wedstrijden en alle andere evenementen die we organiseren.

Alle trainingen, wedstrijden en evenementen

Je kunt onze nieuwe wielerkalender vinden op ascolympia.nl/kalender en natuurlijk in het menu bovenaan de website.

Voor alle disciplines

Met onze nieuwe wielerkalender laten we zien dat we een moderne en actieve vereniging zijn. We willen met de nieuwe kalender laten zien, dat we trainingen, wedstrijden en evenementen organiseren voor alle wielersportliefhebbers: voor wielrenners en baanrenners, maar ook voor mountainbikers en veldrijders. En natuurlijk voor onze actieve groep handbikers hebben en Fietsbelles, die het vrouwenwielrennen in Amsterdam steeds toegankelijker maken.

Steeds een beetje beter

Onze nieuwe kalender is net als een nieuwe fiets; die moet je nog een beetje inrijden. Hier en daar wat aanpassen. We moeten onze nieuwe kalender ook nog een beetje ‘inrijden’. Dus … als je dingen ziet waarvan je denkt “Dat kan anders” of zelfs “Dat kan beter”, stuur ons dan gerust een bericht. We willen graag leren en verbeteren.

Klaar voor de toekomst

We zijn bijzonder blij met onze nieuwe wielerkalender en denken dat we weer een heel mooie stap vooruit hebben gemaakt in de professionalisering en ontwikkeling van onze vereniging.

ASC Olympia – de oudste wielervereniging van Nederland. En helemaal klaar voor de toekomst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*