Nieuwe sponsors voor ASC Olympia

Nieuwe sponsors voor ASC Olympia

ASC Olympia wordt van 2013 t/m 2015 gesteund door onderstaande sponsors. Wij zijn onze sponsors bijzonder dankbaar dat zij de oudste wielervereniging van Nederland steunen! Met hun steun kunnen we doen – en blijven doen! – wat we zo graag doen: wielrennen, baanwielrennen, mountainbiken & crossen en nog veel meer!

Op onze nieuwe wieleroutfits – met een stijlvol en fris, nieuw design – krijgen de logo’s van onze sponsors een eigen plek. Medio maart wordt de nieuwe kleding verwacht.

Ook sponsor worden?

Heb je er wel eens aan gedacht om sponsor te worden van de oudste wielervereniging van Nederland? Voor een gering bedrag bieden wij geïnteresseerden al de mogelijkheid tot het plaatsen van een banner op onze website. Bovenstaande sponsors gingen je al voor.

Neem gerust contact met ons op, als je denkt dat je ons kunt helpen. Wij stellen je steun bijzonder op prijs en denken natuurlijk graag met je mee 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*