Amsterdamse Cross Competitie 2013

Amsterdamse Cross Competitie 2013

In 2013 vindt voor de vierde keer de Amsterdamse Cross Competitie plaats. 12 cyclocross wedstrijden die worden georganiseerd door de gezamenlijke verenigingen uit de regio Groot Amsterdam.

Amsterdamse Cross Competitie

De voorgaande editie van de ACC was een groot succes! Daarom gaat de ACC organisatie gewoon door. Net als vorig jaar zijn er wedstrijden op de bekende club parcoursen, maar ook in gebieden waar je normaal gesproken niet eens met je fiets mag komen. De gezamenlijke organisatie heeft er naar gestreefd om de 4e editie nog verder te professionaliseren en hoopt jullie weer op de crossfiets of mountainbike fiets terug te zien.

Inschrijfgeld

De jeugd blijft gewoon €2,00 per wedstrijd betalen. De oudere categorieën betalen €3,00 (KNWU leden en/of organiserende verenigingen). Het inschrijfgeld voor renners die geen lid zijn van een wielerclub, bedraagt € 6,00. (Dit staat dan op het KNWU-basislidmaatschap.)

Belangrijk

  • Geen chip = geen uitslag.
  • Draag altijd je rugnummer. Geen rugnummer = geen uitslag.
  • Inrijden tijdens een wedstrijd is en blijft verboden.

Pas als de winnaar is gefinisht, kán de jury besluiten om toe te staan dat er ingereden kan gaan worden, maar daarbij blijft iedereen minstens 100 meter achter de laatste renner. Hier gaat strikt op worden toegezien, met name tijdens de jeugdwedstrijden.

Crossen bij ASC Olympia

Wil je ook cyclocrossen? Of leren cyclocrossen? Wil je zelfs meedoen aan de Amsterdamse Cross Competitie? Je bent van harte welkom op een van onze trainingen, maar neem s.v.p. eerst even contact met ons op! Ons crossseizoen loopt van de 1e week van november tot de laatste week van januari.

Kijk voor meer informatie over cyclocross in Amsterdam bij ASC Olympia op ascolympia.nl/mountainbiken-cyclocross. Voor meer informatie over de Amsterdamse Cross Competitie kijk je op amscrosscomp.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*