Clubkampioenschap Cross 2014

Clubkampioenschap Cross 2014

De Amsterdamse Cross Competitie eindigt op 4 januari met de cross op het parcours op Sportpark Sloten, waar we zondag nog ‘onze ronde’ van de ACC verreden. Gelukkig is het crossseizoen dan nog niet ten einde en kunnen fanatieke crossers nog aan hun noodzakelijke moddershot komen. Want op zondag 19 januari 2014 organiseren wij – samen met WTC De Amstel en Wielervereniging Amsterdam – het Clubkampioenschap Cross 2014.

LET OP: deelname aan het Clubkampioenschap Cross is alléén voor leden van ASC OlympiaWTC De Amstel en Wielervereniging Amsterdam!

Inschrijven

Inschrijven voor het Clubkampioenschap Cross kan vanaf 12:30 uur in de kantine van ASC Olympia. Wil je kans hebben op een goede startpositie: schrijf je dan op tijd in, want op 4 januari bijschrijven betekent dat je achteraan moet starten. De jeugdcategorieën starten om 11:00 uur. De senioren starten om 12:00 uur. De wedstrijd van 12:00 uur gaat voor iedereen over 45 minuten.

Programma

  • 10:15 uur: inschrijven & inrijden jeugd
  • 11:00 uur: start jeugd (t/m 14 jaar)
  • 11:30 uur: inrijden senioren
  • 12:00 uur: wedstrijd senioren
  • 13:15 uur: prijsuitreiking (kantine ASC Olympia)

Namens de gezamenlijke organisaties wensen wij je een sportief en gezellig clubkampioenschap toe en natuurlijk een mooi en succesvol nieuw (wieler)jaar 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*