Uitslagen: Kampioenschap van Amsterdam 2014

Uitslagen: Kampioenschap van Amsterdam 2014

Op zaterdag 8 en zondag 9 maart werd het Kampioenschap van Amsterdam verreden op ons eigen parcours op Sportpark Sloten. Het Kampioenschap is onderdeel van de Regio Kampioenschappen – die we samen met andere wielerverenigingen uit de regio organiseren. We (st)reden zowel bij ASC Olympia als bij WV Amsterdam.

Uitslagen Kampioenschap van Amsterdam 2014

Alle renners in de jeugdcategorieën (st)reden onderling hard om de winst. In categorie A sprintte Tobias Kool van HRTC Hoorn naar de eerste plaats en wist daarmee Olympiaan Carola van de Wetering nét voor te blijven; zij finishte als tweede. In de categorie B veroverde Fleur Nagtegaal van De Valleirenners AXA het eremetaal voor Maud Rijnbeek.

Groep A

 1. Tobias Kool
 2. Carola van de Wetering
 3. Esmee de Rijk
 4. Nickey Huenders
 5. Thijs de Venter

Groep B

 1. Fleur Nagtegaal
 2. Maud Rijnbeek
 3. Bauwe v. Galen
 4. Koen de Jong
 5. Naomi Buchener
 6. Chris Oosenbrug
 7. Ian Vasbinder
 8. Mees van Smoorenburg
 9. Kai Schoolenaar
 10. Milly Davis
 11. Nick Schelvis

Alle overige uitslagen vind je op MYLAPS.

Meer informatie?

Wil je volgend jaar ook meedoen aan het Kampioenschap van Amsterdam? Of aan de Regio Kampioenschappen, maar ben je geen lid? Word dan lid van ASC Olympia! Want wielrennen in Amsterdam? Dat doe je natuurlijk bij de oudste wielervereniging van Nederland.

Heb je vragen over wielrennen bij ASC Olympia? Stel ze dan gerust! Wij beantwoorden je vragen graag! Bekijk ook onze Facebook, Instagram of volg ons op Twitter. Wil je meedoen met een training, maar ben je nog geen lid? Je bent natuurlijk hartelijk welkom om met ons mee te rijden, maar neem dan eerst contact met ons op s.v.p.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*