60e Oranjeronde van Amsterdam

60e Oranjeronde van Amsterdam

Op zaterdag 26 april organiseert ASC Olympia net als voorgaande jaren natuurlijk weer de Oranjeronde van Amsterdam. Dit jaar organiseren we alweer de 60e editie van deze prachtige, Amsterdamse klassieker. De koers word verreden op ons eigen parcours op Sportpark Sloten. Ook dit jaar belooft het weer een spektakel te worden en inmiddels hebben zich al veel gegadigden gemeld.

Oranjeronde van Amsterdam

De Oranjeronde van Amsterdam wordt vaak getypeerd als een ‘gemakkelijke ronde’. En dat blijkt altijd uit veel aanmeldingen en bovendien een grote opkomst. En ook dit jaar hebben we weer veel aanmeldingen mogen ontvangen. Maar … er kunnen natuurlijk nog best een paar aanmeldingen bij!

Elk jaar wordt er hard gekoerst. Zowel door junioren, nieuwelingen, sportklasse en masters. De Oranjeronde is elk jaar weer een prachtig mooie koers op ons parcours op Sportpark Sloten. Ook voor de aanstaande editie verwachten we weer een heel spannende koers!

Programma

De Oranjeronde van Amsterdam start om 11:00 uur met het Junioren criterium over 60 kilometer (105 minuten /24 ronden), waarna om 12:45 uur de Nieuwelingen starten voor 40 kilometer (75 minuten / 16 ronden). Om 14:00 uur zullen de Masters starten voor 55 kilometer (90 minuten / 22 ronden). Als laatste race rijd de Sportklasse; zij starten om 15:30 uur voor 60 kilometer (100 minuten / 24 ronden).

Hieronder het programma van de Oranjeronde op een rij:

11:00 uur: Junioren – 60 km Criterium
12:45 uur: Nieuwelingen – 40 km Criterium
14:00 uur: Masters 50+ – 55 km Criterium
15:30 uur: Sportklasse – 60 km Criterium

Voor alle bovenstaande categorieën is een transponder verplicht.

Helaas is de inschrijvingstermijn inmiddels per 22 april 2014 verstreken. Je kunt natuurlijk nog wel de deelnemerslijst inzien op de website van de KNWU.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*