Nieuwe website, nieuwe ‘look & feel’

Nieuwe website, nieuwe ‘look & feel’

Na het nieuwe ASC Olympia koerstenue, lanceren we nu ook een splinternieuwe website voor de oudste wielervereniging van Nederland! Een nieuwe site met een nieuwe ‘look & feel’; strak en modern met alle relevante informatie over ASC Olympia en natuurlijk al het laatste nieuws van onze mooie vereniging.

De afgelopen tijd is het stil geweest op onze (oude) site, omdat we niet goed in staat waren deze te beheren. Gelukkig heeft één van onze leden aangeboden op vrijwillige basis een nieuw ‘online clubhuis’  te bouwen en ook het onderhoud voor zijn rekening te nemen.

Plotseling een nieuwe website

We hebben onze nieuwe site wat eerder online gezet dan we hadden gepland. Daarom moet er nog een flink aantal pagina’s worden gevuld met teksten en foto’s. Dat betekent dus content maken en publiceren. Daarvoor kunnen we jouw hulp heel goed gebruiken.

Wil jij een keer een wedstrijdverslag insturen, over de geschiedenis van ASC Olympia schrijven of heb jij bepaalde wielerkennis die je graag wil delen? Neem dan alsjeblieft contact met ons op via ons nieuwe contactformulier. Dan gaan wij ervoor zorgen, dat jouw content op onze website wordt gepubliceerd!

Ondanks dat onze website nog niet helemaal ‘af’ is, zijn we trots op het resultaat! We gaan ervoor zorgen dat de website zo snel mogelijk alle relevante informatie bevat.

Reageren?

Wil je wat kwijt over onze nieuwe website? Het is vanaf nu mogelijkheid om te reageren op berichten. Als je dat wil doen, scrol dan naar beneden en laat ons weten wat je van de website vindt. En je kunt ons natuurlijk ook een bericht sturen via ons nieuwe contactformulier 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*