Uitslagen Tijdritten 2014

Uitslagen Tijdritten 2014

Hier kun je alle uitslagen tijdritten van 2014 terugvinden. De tijdritten die we elke eerste dinsdag van de maand rijden. Iedere dinsdagavond na de tijdrit op ons parcours op Sportpark Sloten zorgen we ervoor dat je jouw tijden meteen hier kunt terugvinden. Het overzicht van 2014 is op de valreep nog aangevuld met de tijdrit van 30 september 2014.

We uploaden de tijden als pdf. Klik op onderstaande links om de pdf documenten te openen.

15 april 2014

17 juni 2014

09 september 2014

30 september 2014

 

Tijdrijden?

Wil je ook tijdrijden? Of (beter) leren tijdrijden? Je bent van harte welkom om eens mee te rijden met ASC Olympia op Sportpark Sloten, maar neem s.v.p. eerst even contact met ons op. Ons wielerseizoen loopt van de 1e week april t/m de 1e week van oktober. Tijdens de zomervakantie houden wij een zomerstop en onderbreken wij de trainingen. Deze zomerstop wordt elk jaar nader bepaald.

Bekijk onze online wielerkalender om te zien wanneer onze trainingen, wedstrijden en andere evenementen plaats vinden. Natuurlijk publiceren we onze (toekomstige) tijdritten ook op deze kalender.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*