Amsterdamse Cross Competitie 2014-2015

Amsterdamse Cross Competitie 2014-2015

In 2014 vindt voor de vijfde keer de Amsterdamse Cross Competitie plaats. Dit jaar zijn er 12 wedstrijden die worden georganiseerd door de gezamenlijke verenigingen uit de regio Groot Amsterdam.

Amsterdamse Cross Competitie

De voorgaande editie van de Amsterdamse Cross Competitie (kortweg ACC) was een groot succes! In 2013 reden maar liefst 335 deelnemers mee in de 11 rondes van de ACC. In het totaal waren er 1371 starts. Hoeveel deelnemers en starts zullen er deze editie zijn?

Net als vorig jaar zijn er wedstrijden op de bekende club parcoursen, maar ook in gebieden waar je normaal gesproken niet eens met je fiets mag komen. De gezamenlijke organisatie heeft er naar gestreefd om de 4e editie nog verder te professionaliseren en hoopt jullie weer op de crossfiets of mountainbike fiets terug te zien.

Nieuwe kalender

Nieuw op de kalender is de cross in Nes aan de Amstel. Hierdoor is de finale-wedstrijd verschoven naar 4 januari. Ten opzichte van de eerste voorlopige publicatie zijn wedstrijden 4 en 5 omgeruild. Daardoor wordt er op 14 december bij DTS gereden en is de wedstrijd bij WVA verplaatst naar 4 januari. Zo kun je 12 achtereenvolgende zondagen – van 19 oktober tot en met 4 januari – op verschillende parcoursen crossen.

We hopen jullie allemaal op 19 oktober in Nieuwveen te zien voor de eerste ronde van de Amsterdamse Cross Competitie 🙂

Crossen bij ASC Olympia

Wil je ook cyclocrossen? Of leren cyclocrossen? Wil je zelfs meedoen aan de Amsterdamse Cross Competitie? Je bent van harte welkom op een van onze trainingen, maar neem s.v.p. eerst even contact met ons op! Ons crossseizoen loopt van de 1e week van november tot de laatste week van januari.

Kijk voor meer informatie over cyclocross in Amsterdam bij ASC Olympia op ascolympia.nl/mountainbiken-cyclocross. Voor meer informatie over de Amsterdamse Cross Competitie kijk je op sites.google.com/site/amsterdamsecrosscompetitie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*