Goud voor Olympiaan Carolien van Herrikhuyzen

Goud voor Olympiaan Carolien van Herrikhuyzen

Hoera! Olympiaan Carolien van Herrikhuyzen is wereldkampioen geworden! Tijdens de UCI Masters World Championships in Manchester wist Carolien op het onderdeel Scratch naar het hoogste podium te rijden. Hartelijk gefeliciteerd Carolien. Dikke kudos voor jou!

In een wedstrijd waar het peloton een lange tijd bij elkaar bleef, wist Carolien in een ongelooflijke snelle laatste rond het goud zeker te stellen.

ASC Olympia - Goud voor Olympiaan Carolien van Herrikhuyzen

Goud, zilver én brons …

Carolien van Herrikhuyzen wist in dezelfde categorie ook nog de zilveren medaille te behalen op de onderdelen sprint en 500 meter Time Trial. Daarnaast behaalde ze samen met de Nieuw-Zeelandse Erin Criglington de bronzen medaille op de team sprint.

UCI Masters World Championships

De UCI Masters World Championships werden van 4 t/m 11 oktober – verreden in het Manchester Velodrome.

Baanwielrennen in Amsterdam

Heb je vragen over baanwielrennen bij ASC Olympia? Stel ze dan gerust! Wij beantwoorden je vragen graag! Bekijk ook eens onze Facebook, Instagram of volg ons op Twitter. Wil je meedoen met een training, maar ben je nog geen lid? Je bent natuurlijk hartelijk welkom om met ons mee te rijden, maar neem dan eerst contact met ons op s.v.p.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*