Clubkampioenschap 2014

Clubkampioenschap 2014

Voor Olympianen is het dé wedstrijd van het wielerseizoen: het ASC Olympia Clubkampioenschap. Het is de enige kans voor Olympianen om een heel jaar clubkampioen te zijn. De wedstrijden worden verreden op ons eigen, afgesloten parcours op Sportpark Sloten. Er werd fanatiek ge(st)reden om de medailles in alle jeugdcategorieën; niemand gaf iets cadeau. De huldiging van de jeugdige winnaars – en natuurlijk van de nieuwe clubkampioenen bij de jeugd – werd gedaan terwijl de wedstrijden voor de ‘ouderen’ gewoon doorgingen.

Hartelijk dank

Hartelijk dank aan alle renners en vrijwilligers die hebben bijgedragen aan dit mooie Clubkampioenschap.

Word jij onze nieuwe Clubkampioen?

Wil jij ook wielrennen bij ASC Olympia? Word jij wellicht onze volgende clubkampioen? Doe dan eens mee met één van onze trainingen! Ben je nog geen lid? Je bent natuurlijk hartelijk welkom om met ons mee te rijden, maar neem dan eerst contact met ons op s.v.p. En bekijk ook eens onze Facebook en Instagram of volg ons op Twitter.

Bekijk hieronder de foto’s van ons Clubkampioenschap 2014 😊

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*