Wielerweekend Portugal 2014

Wielerweekend Portugal 2014

Wielrennen in Amsterdam is wat we elke dag doen. Maar toch … we vinden het ook altijd leuk om in het buitenland te fietsen. In voor ons onbekende regio’s. Op voor ons onbekende wegen. We vinden het altijd weer verrassend. Zo ook dit jaar; dit jaar was het prachtige Portugal het decor van ons jaarlijkse wielerweekend.

In Portugal werden we blij van de vrolijke en gastvrije mensen, het heerlijke eten, het prachtige landschap en de schitterende cultuur. Portugal bleek een ideale omgeving voor ons wielerweekend; we reden door prachtige mediterrane dorpjes en uitgestrekte achterlanden.

Fietsen in Portugal was een heerlijke afwisseling met ons Nederlandse klimaat; het was warm en droog in de binnenlanden en aan zee stond een heerlijk briesje. Want ondanks dat Portugal niet aan de Middellandse Zee ligt, is het toch fantastisch fietsen in een mediterraan klimaat.

Bekijk hieronder de foto’s van onze heerlijke wielerweekend in Portugal. Rick Hofmijster maakte ook serie heel fraaie foto’s. Je kunt zijn foto’s zien op flickr.com/photos/soamazing_eu/albums/72157642271644953.

Wielrennen in Amsterdam

Wil je ook met ons mee tijdens ons wielerweekend naar het buitenland? Of heb je vragen over wielrennen bij ASC Olympia? Stel ze dan gerust! Wij beantwoorden je vragen graag! Bekijk ook eens onze FacebookInstagram of volg ons op Twitter. Wil je meedoen met een training, maar ben je nog geen lid? Je bent natuurlijk hartelijk welkom om met ons mee te rijden, maar neem dan eerst contact met ons op s.v.p.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*