Kerstfeest 2013

Kerstfeest 2013

Het is elk jaar weer een feest waar veel Olympianen naar uitkijken: het ASC Olympia kerstfeest. Ook dit jaar was het weer bijzonder gezellig in ons clubhuis. Een groot aantal Olympianen genoten weer van een heerlijk kerstdiner dat onze meesterkok Wim had bereid. Daarnaast was er natuurlijk ook weer de jaarlijkse prijsuitreiking met de inmiddels beroemde kerstspeech van ASC Olympia voorzitter Martin Spel.

Onder het genot van een kop koffie of een borrel, luisterden we allemaal naar Martin – die een begenadigd spreker is, niet alleen tijdens wedstrijden. Martin had voor alle kinderen een persoonlijk woord; een weetje, een mooi uitslag, wielertips, adviezen en dat allemaal natuurlijk met veel humor!

Bekijk hieronder de foto’s van ons kerstfeest 👇🏻😊

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*