Mountainbike Weekend 2014

Mountainbike Weekend 2014

Bij ASC Olympia rijden we niet alleen op de weg of op de baan. We hebben een groot aantal leden die naast wielrennen of baanwielrennen, ook heel regelmatig mountainbiken en crossen. Speciaal voor onze leden die de modder niet schuwen, organiseren we trainingen en wedstrijden op ons eigen mountainbike/cyclocross parcours op Sportpark Sloten en natuurlijk het jaarlijkse Mountainbike Weekend!

Dit jaar waren we te gast in het Brabantse Eersel – onder de rook van Eindhoven, vlak bij de grens met België. Onderstaande foto’s geven een heel goede indruk van de sfeer tijdens ons altijd leuke, sportieve en gezellige Mountainbike Weekend.

Mountainbiken in Amsterdam

Heb je vragen over mountainbiken of veldrijden bij ASC Olympia? Stel ze dan gerust! Wij beantwoorden je vragen graag! Bekijk ook onze FacebookInstagram of volg ons op Twitter.

Ben je enthousiast geworden en wil je een keer een proefles op de mountainbike volgen? Kom dan gerust een keer met ons meerijden. Als je zelf geen mountainbike hebt, dan kun je bij ons – volledig gratis en zonder verplichtingen – een proefles volgen op een mountainbike van ASC Olympia. Je kunt met ons meerijden op donderdag van 17:30 tot 18:30 uur (dan zijn we met drie trainers) of op dinsdag van 17:30 tot 18:30 uur (dan geeft alleen Harold training). Als je daarna lid wordt, kun je een mountainbike van ASC Olympia huren en zo vaak met ons meerijden als je wil.

Je bent hartelijk welkom om met ons mee te rijden, maar neem dan eerst contact met ons op s.v.p. 🙂

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*