KNWU Clinic Veldrijden met Lucinda Brand

KNWU Clinic Veldrijden met Lucinda Brand

Dinsdag 23 december organiseren we in samenwerking met KNWU Noord-Holland een Clinic Veldrijden. Lucinda Brand – profwielrenster bij Rabobank-LIV en zelf actief veldrijdster – zal tijdens deze clinic als gast-trainer aanwezig zijn. Natuurlijk zal Lucinda zelf een aantal trainingsonderdelen verzorgen.

Lucinda Brand

Na afloop  van het praktijkgedeelte zal Lucinda in het gezellige clubhuis van ASC Olympia onder het genot van lekkere broodjes en erwtensoep vragen beantwoorden en uiteenzetten op welke manier zij een zeer succesvol profrenster is geworden.

“Wat moet je doen en laten om Nederlands Kampioen 2013 op de weg te worden, al jaren in de Nederlandse wegselectie te zitten, grote wedstrijden en etappes te winnen en wegkapitein binnen de nationale selectie en Rabobank-LIV te zijn? Hoe pas je je veldrij vaardigheden toe op de weg?”

Bereid je vragen alvast maar voor! En Lucinda vindt het ook leuk om met jou een selfie te maken.

23 december – 12:30 uur

We zien je graag aanstaande dinsdag 23 december vanaf 12:30 uur in het clubhuis van ASC Olympia (links naast het Velodrome op Sportpark Sloten (Sloterweg 1043 L Amsterdam). Inschrijven kun je doen vanaf 12:30 uur. We starten de clinic om 13:30 uur.

Kijk voor meer informatie op www.noordholland-knwu.nl.

Kom ook mountainbiken!

Ben je enthousiast geworden en wil je meer en vaker veldrijden? Kom dan gerust een keer met ons meerijden. Heb je vragen? Stel ze dan gerust! Wij helpen je graag verder.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*