Werelduurrecord Baanwielrennen door Erik Dijkstra

Werelduurrecord Baanwielrennen door Erik Dijkstra

Erik Dijkstra gaat een aanval doen op het Werelduurrecord Baanwielrennen. Hij doet dit in aanloop naar een reportage over Thomas Dekker, die in 2015 een aanval wil gaan doen op het Werelduurrecord Baanwielrennen. Erik Dijkstra gaat eerst aan de gang om ervaring op te doen. Erik gaat dit doen in het Velodrome Amsterdam; hij wil weten wat er allemaal komt kijken bij de voorbereidingen op de aanval van Thomas Dekker.

 

Bureau Sport

Het Televisieprogramma Bureau Sport dat wordt gepresenteerd door Erik Dijkstra en Frank Evenblij, zal opnames gaan maken van een aanval die Erik gaat doen.

ASC Olympia - Werelduurrecord Baanwielrennen door Erik Dijkstra
Erik Dijkstra
ASC Olympia - Werelduurrecord Baanwielrennen door Erik Dijkstra
Frank Evenblij

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op dinsdag 30 december 2014 zal Erik in het Velodrome Amsterdam een aanval gaan doen op het eerste Werelduurrecord Baanwielrennen van Henry Desgrange. Henry vestigde zijn wereldrecord op 11 mei 1893 (!) met een afstand van 35 kilometer en 325 meter.

Je kunt erbij zijn

Erik gaat het werelduurrecord aanvallen op dinsdag 30 december 2014 tussen 12:00 en 15:00 uur in het Velodrome Amsterdam. Je kunt daar ook bij zijn; de toegang is de hele middag gratis. Dus kom – net als zijn collega Frank Evenblij – Erik aanmoedigen. Thomas Dekker en Henk Lubberding zullen Erik deze middag naar dit record begeleiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*