Nieuwjaarsborrel 2015

Nieuwjaarsborrel 2015

We nodigen je van harte uit voor onze Nieuwjaarsborrel om samen met ons te proosten op het nieuwe jaar. Net als vorig jaar doen we dat graag samen met alle leden en sponsoren van ASC Olympia. En natuurlijk ook met alle leden van RTC Olympia – onze Rijwiel Toer Club.

Nieuwjaarsborrel

Het belooft net als vorig jaar weer een gezellig feest te worden. Het is niet alleen leuk om te proosten met al je clubgenoten, maar ook om andere leden van ASC Olympia en RTC Olympia te ontmoeten. Kom dus allemaal op zondag 11 januari van 14:00 tot 16:00 uur naar het ASC Olympia clubhuis op Sportpark Sloten.

We zouden het erg leuk vinden als we veel Olympianen kunnen verwelkomen. Zie we je daar? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*