Laatste eer Henk Faanhof

Laatste eer Henk Faanhof

Vandaag – dinsdag 3 februari 2015 – bewijzen we de laatste eer aan Henk Faanhof – Olympiaan, Wereldkampioen en Tour de France etappewinnaar. De rouwstoet zal om 13:45 uur vertrekken vanaf de Fred Roeskestraat. Vervolgens rijdt de stoet naar het clubhuis van ASC Olympia en het Velodrome Amsterdam. Daarna wordt er doorgereden naar Herdenkingspark Westgaarde.

Voor Olympianen en alle anderen die Henk de laatste eer willen bewijzen, is ons clubhuis vandaag vanaf 13:30 uur geopend. Iedereen is van harte welkom.

Henk Faanhof

Henk overleed op 27 januari 2015. Henk was een Olympiaan in hart en nieren.  Ondanks zijn hoge leeftijd, bezocht hij altijd ASC Olympia Nieuwjaarsreceptie, de laatste jaren vaak vergezeld door Hennie Marinus. Henk heeft veel voor Olympia betekend; zowel op de fiets als actief lid en bovendien als voorzitter.

Om hem de eer te geven die hij verdient, schreven we onderstaande ‘In Memoriam’.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*