Uitslagen: Kampioenschap van Amsterdam 2015

Uitslagen: Kampioenschap van Amsterdam 2015

Zondag 1 maart was de tweede dag van het Kampioenschap van Amsterdam op ons parcours op Sportpark Sloten. Het Kampioenschap van Amsterdam is onderdeel van de kalender van de Regio Kampioenschappen – die we samen met andere wielerverenigingen uit de regio organiseren. Het Kampioenschap werd op 28 februari en 1 maart 2015 verreden bij ASC Olympia en WV Amsterdam.

Uitslagen

Alle jeugdige renners (st)reden hard om de winst. In categorie A sprintte Stan Smit van HRTC Hoorn naar de eerste plaats. Olympiaan Thomas Crespo finishte als vijfde. In de categorie B veroverde Peppijn Veenings van ZWC DTS het eremetaal. Olympianen Fenna Weber en Veerle Verbeek reden respectievelijk naar een vijftiende en zestiende plaats.

Deze volledige uitslagen kun je ook vinden in dit pdf-document.

Meer informatie?

Wil je volgend jaar ook meedoen aan het Kampioenschap van Amsterdam? Of aan de Regio Kampioenschappen, maar ben je geen lid? Word dan lid van ASC Olympia! Want wielrennen in Amsterdam? Dat doe je natuurlijk bij de oudste wielervereniging van Nederland.

Heb je vragen over wielrennen bij ASC Olympia? Stel ze dan gerust! Wij beantwoorden je vragen graag! Bekijk ook onze Facebook, Instagram of volg ons op Twitter. Wil je meedoen met een training, maar ben je nog geen lid? Je bent natuurlijk hartelijk welkom om met ons mee te rijden, maar neem dan eerst contact met ons op s.v.p.

3 reacties op “Uitslagen: Kampioenschap van Amsterdam 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*