Proeflessen wielrennen

Proeflessen wielrennen

Wil je wel eens op een racefiets rijden? Om te ervaren hoe dat is en om te zien of je wielrennen leuk vindt? Daar zijn wij natuurlijk enorm blij mee! Daarom nodigen we je graag uit voor één van de proeflessen bij ASC Olympia.

Wanneer?

Woensdag 22 april 2015 van 14:00 uur tot 15:30 uur

Donderdag 23 april van 15:30 uur tot 17:00 uur

Dinsdag 28 april van 15:30 uur tot 17:00 uur

Belangrijk: je kunt meedoen als je 7 jaar of ouder bent.

Waar?

Op ons eigen, afgesloten parcours op de wielerbaan van Sportpark Sloten aan de Sloterweg 1045 in Amsterdam. Wij hebben een racefiets en een helm te leen voor je, vooropgesteld dat de fiets en helm in de juiste maat beschikbaar is.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over deze proeflessen? Of heb je vragen over jeugdwielrennen bij ASC Olympia? Stel ze dan gerust! Wij beantwoorden je vragen graag! Wil je meedoen met een training, maar ben je nog geen lid? Je bent natuurlijk hartelijk welkom om met ons mee te rijden, maar neem dan eerst even contact met ons op!

Tijdens de eerste kennismakingstrainingen kun je van ons een racefiets of mountainbike en helm (!) lenen. Wanneer je besluit om lid te worden van ASC Olympia, dan bieden we je de mogelijkheid om een racefiets of mountainbike te huren voor het gehele seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*