Rapha Women’s 100 Amsterdam 2015

Rapha Women’s 100 Amsterdam 2015

Op zondag 26 juli 2015 zullen duizenden vrouwen over de hele wereld zich verzamelen om 100 kilometer te rijden tijdens de Rapha Women’s 100. Olympiaan Kim Peters organiseert een gave route in Noord-Holland: de Rapha Women’s 100 Amsterdam. Onder meer over het beroemde ‘Kopje van Bloemendaal’, richting Zandvoort langs de zee en door de duinen naar Nederzand. Daar is een korte pauze ingelast om vervolgens de route terug naar Amsterdam te rijden.

Kim: “Het lijkt me fantastisch om deze route met een grote groep vrouwen te rijden. Het is een ‘Social Ride’ (25-30 km/uur) en we rijden onder het motto ‘samen uit, samen thuis’. Wie gaat er met mij mee? Alle vrouwen zijn welkom, dus nodig gerust vriendinnen uit!”

Rapha Women’s 100 is een wereldwijd evenement. Vrouwen rijden op eigen initiatief of nemen deel aan één van de georganiseerde ritten. Ritten kunnen overal plaatsvinden, waaronder een aantal onder leiding van Rapha. In 2014 hebben meer dan 8000 vrouwen deel genomen, dit jaar mikt Rapha op een verdubbeling van dit aantal.

ASC Olympia - Gezamenlijke trainingen Fietsbelles

Bekijk voor meer meer informatie over de Rapha Women’s 100 Amsterdam dit Facebook evenement. Heb je geen Facebook, maar wil je wel mee? Stuur dan een bericht via ons contactformulier. Er rijden inmiddels al meer dan 30 vrouwen mee. Het zou leuk zijn als we nog meer vrouwen enthousiast krijgen om mee te gaan!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*