Nieuwe website voor het Velodrome Amsterdam

Nieuwe website voor het Velodrome Amsterdam

Het Velodrome Amsterdam heeft hun website vernieuwd. Ze hebben nu een compleet nieuwe website. Met hun mooie, nieuwe website kan het Velodrome (weer) alle mooie activiteiten en faciliteiten laten zien. De informatie is op deze nieuwe website beter zichtbaar en vindbaar. Je vind de nieuwe website op www.velodrome-amsterdam.nl.

Op de nieuwe website wil het Velodrome laten zien dat zij meer zijn dan een wielerbaan en dat zij er zijn, voor meer dan alleen maar baanwielrenners. Want het Velodrome Amsterdam is hét multifunctionele complex voor baanwielrennen en evenementen.

ASC Olympia - Vrouwenwielrennen in het Velodrome

Gewijzigde domeinnaam

Omdat het onmogelijk bleek om de oude domeinnaam weer actief te krijgen, staat de nieuwe website van het Velodrome nu online op www.velodrome-amsterdam.nl. Door deze wijziging, is ook het algemene e-mailadres van het Velodrome gewijzigd. Het nieuwe e-mailadres is info@velodrome-amsterdam.nl. Dus: pas het e-mailadres van het Velodrome aan in je adresboek.

Velodrome Amsterdam: een multifunctioneel complex

Het Velodrome Amsterdam wordt jaarlijks bezocht door duizenden toeschouwers van wielerwedstrijden. In het verleden werd het het Nederlands Kampioenschap baanwielrennen verreden in het Velodrome. Tegenwoordig zijn ook de Amsterdamse Baan Competitie, het NK Jeugd Baanwielrennen en het Nederlands Kampioenschap Masters, Velodrome op Zondag populaire publiekstrekkers. In een voortreffelijke sfeer wordt er dan genoten van topsport.

Buiten het baanseizoen (van 1 april tot 31 augustus) kan het Velodrome worden gebruikt voor andere soorten evenementen. Het grote middenterrein (zo’n 1800 vierkante meter) is te huur voor beurzen, congressen, concerten, rommelmarkten en nog veel meer denkbare activiteiten. De vaste tribunes bieden plaats voor zo’n 1250 bezoekers en op het middenplein kunnen nog eens 750 mensen terecht. Bovendien is het Velodrome voorzien van kleedkamers en een afzonderlijke EHBO ruimte.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*