Gezamenlijke trainingen Fietsbelles

Gezamenlijke trainingen Fietsbelles

We gaan starten met Fietsbelles! Heb jij al langere tijd naar je racefiets in de schuur gekeken en gedacht er nog eens een rit op te willen maken? Of zoek je een groepje om jezelf meer stimulans te geven en actiever bezig te zijn op je fiets? Kom dan nu meerijden met Fietsbelles!

Fietsbelles is laagdrempelig waarbij het plezier en genieten de hoofdmoot voert. Dit zijn dus geen trainingen voor wedstrijdrenners. Bij Fietsbelles rijden we samen met veel gezelligheid, waardoor je nieuwe energie krijgt. Niet alleen wanneer je aan het sporten bent, maar ook op allerlei niveaus in jouw leven: energiek naar je werk gaan of je sociale leven een nieuwe input geven.

Naast dat de wereld aan je wielen ligt, zijn er voordelen uit je sportieve activiteiten te halen; er jonger uitzien, strakker in je vel gaan zitten, een glimlach op je gezicht, verminderde stress en je energieker voelen.

ASC Olympia - Gezamenlijke trainingen Fietsbelles

Fietsbelles

 • elke dinsdagavond een mooie rit van circa 50
 • een gemiddelde snelheid van 25 kilometer per uur
 • afwisselend met een tijdrit
 • een aantal officiële toertochten
 • technische aanwijzingen m.b.t. je fiets en rijden

Startlocatie: Clubhuis ASC Olympia, Sloterweg 1045, Sportpark Sloten te Amsterdam (je rijdt het sportpark Sloten op, onder het viaduct door en gelijk naar links. Rechts over houten bruggetje en je rijdt richting het clubhuis waar wij ons verzamelen. Daar kan ook gebruik gemaakt worden van de sanitaire faciliteiten)

Wij bieden je de mogelijkheid aan om 3 keer mee te komen rijden om te bekijken of het je bevalt.  Hierna word je lid van ASC Olympia voor slechts € 25,00 (dit is inclusief € 8,00 basislidmaatschap KNWU). We schrijven jou daarna in voor een KNWU basislidmaatschap, zodat je verzekerd bent tijdens de tochten, als wel de gang naar Sportpark Sloten en v.v. huis.

Huisregels

 • Het dragen van een helm is verplicht
 • Een reserve binnenbandje, bandenlichters, pompje neem je mee
 • Iets te eten en te drinken voor onderweg
 • En bovenal zorg dat je fiets in een deugdelijke staat is. Fietsverlichting is aan te bevelen i.v.m. dat de dagen toch stilletjes aan korter worden

Doe ook mee! Aanmelden kan je doen via fietsbelles@fietsbelles.nl.

Wij kijken er naar uit jullie te ontmoeten en samen er een mooi vrolijk wielerfeestje van te maken! 🙂

 

1 reactie op “Gezamenlijke trainingen Fietsbelles

 1. Hoi! Ik zag deze oproep en het lijkt me leuk dit te doen (ik kan de 18e alleen niet lekker begin!). Ik ben nieuw in het fietsen maar vind het wel leuk om te gaan doen. Wat zijn een beetje de vereisten?

  Grt Caroline Will

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*