Geannuleerd: Open Kampioenschap Handbiken

Geannuleerd: Open Kampioenschap Handbiken
Handbiken

LET OP: In verband met het lage aantal inschrijvingen, moeten wij tot onze spijt het Open Kampioenschap Handbiken van Amsterdam annuleren.

Op zondag 6 september 2015 organiseert ASC Olympia het Open Handbiken Kampioenschap van Amsterdam. Deze wedstrijd is toegankelijk voor alle handbikers met een KNWU basislicentie en/of KNWU wedstrijdlicentie.

Starttijden

De starttijden zijn als volgt:

Houders van een KNWU wedstrijdlicentie: 13:00 uur – wedstrijd over 60 minuten + 1 ronde
Houders van een Basislicentie & houders van een wedstrijdlicentie: 14:30 uur – Tijdrit Omnium

Chips voor het MyLaps registratiesysteem zijn voor basislicentiehouders niet verplicht.

Indeling wedstrijdlicenties

Indeling wedstrijdlicenties is als volgt:

  • Mannen H1-2
  • Mannen H3
  • Handbike Mannen H4
  • Mannen H5-0
  • Handbike Vrouwen H1-5/0

Inschrijven

Vooraf inschrijven kan bij: milko.siemons@upcmail.nl.

Handbiken in Amsterdam

Dankzij onze samenwerking met Reade, het Fonds Gehandicaptensport en de Gemeente Amsterdam bieden we sporters met een beperking een professioneel en uitgebreid programma. Plezier in de sport staat natuurlijk voorop, maar onthoud dat onze focus ligt op wedstrijden – zoals het Open Kampioenschap. Het uiteindelijke doel is dat een ieder op zijn eigen niveau het maximale uit zijn/haar talent kan halen met behoud van plezier in het handbiken.

Meer informatie

Heb je vragen over handbiken of aangepast sporten bij ASC Olympia? Stel ze dan gerust! Wij beantwoorden je vragen graag! Bekijk ook eens onze FacebookInstagram of volg ons op Twitter. Wil je meedoen met een training, maar ben je nog geen lid? Je bent natuurlijk hartelijk welkom om met ons mee te rijden, maar neem dan eerst contact met ons op s.v.p.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*