AT5 Sport: wielrennen met Fietsbelles

AT5 Sport: wielrennen met Fietsbelles

Gisteren zijn Fietsbelles – onze recentelijk opgerichte en nu al zeer actieve dames-divisie – geïnterviewd en gefilmd Amsterdamse televisiezender AT5. Onze dames zijn geïnterviewd voor het programma Sport in de Stad, dat deze uitzending vrouwenwielrennen heeft geportretteert. Gisteren stonden – nee, fietsten – Fietsbelles in de spotlights 🙂

Vrouwenwielrennen in Amsterdam steeds toegankelijker maken

Wielrennen is zeker ook onder vrouwen een bijzonder populaire sport. Niet alleen in Amsterdam. Hoewel iedereen kan fietsen, is wielrennen toch iets heel anders. Wielrennen moet je leren. Fietsbelles doet precies dat: jou leren wielrennen. Of nóg beter leren wielrennen.

Fietsbelles zijn een mooie groep met vrouwen die met én voor elkaar rijden: zo maken we vrouwenwielrennen in Amsterdam steeds toegankelijker!

Uitzending

Het interview en de filmopname zullen maandag 21 september aan het einde van de middag, rond 17:30 uur en het begin van de avond rond 19:15 uur te zien zijn.

 

UPDATE: bekijk hieronder de ‘Uitzending Gemist’ van Sport in de Stad met Fietsbelles.

Meer informatie

Heb je vragen over Fietsbelles? Of over het vrouwenwielrennen in Amsterdam in het algemeen? Stel ze dan gerust. Wij beantwoorden je vragen graag. Bekijk ook de Fietsbelles FacebookInstagram of volg ons op Twitter. Wil je meedoen, maar ben je nog geen lid? Je bent natuurlijk hartelijk welkom om met ons mee te rijden, maar neem dan eerst contact met ons op s.v.p.

 

 

1 reactie op “AT5 Sport: wielrennen met Fietsbelles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*