Nederlandse Kampioenschappen in het Velodrome

Nederlandse Kampioenschappen in het Velodrome

In samenwerking met het Velodrome Amsterdam en de KNWU organiseert ASC Olympia ook dit (winter)seizoen weer verschillende baanwedstrijden en kampioenschappen op de wielerbaan op Sloten. Waar in het verleden het Nederlands Kampioenschap baanwielrennen verreden in het Velodrome Amsterdam, zijn er tegenwoordig meer evenementen dan alleen dat kampioenschap. De Amsterdamse Baan Competitie, het Nederlands Kampioenschap Baanwielrennen voor de Jeugd en voor de Masters en het ‘Velodrome op Zondag’ zijn populaire publiekstrekkers. In een voortreffelijke sfeer wordt er dan genoten van topsport.

ASC Olympia Nederlandse Kampioenschappen in het Velodrome

Kalender

De data voor de verschillende wedstrijden zijn als volgt:

  • 1 november 2015: Velodrome op Zondag
  • 6 december 2015: Nederlands Kampioenschap Derny’s
  • 13 december 2015: Nederlands Kampioenschap 50 KM
  • 3 januari 2016: Nederlands Kampioenschap Omnium Sprint
  • 17 januari 2016: Nederlands Kampioenschap Omnium Duur
  • 31 januari 2016: Grote Prijs Jan Derksen

De toegangsprijs voor toeschouwers is twee euro. Renners moeten zich uiterlijk een week van tevoren inschrijven via MijnKNWU.

Bereikbaarheid & parkeren

ASC Olympia - Nieuwe website voor het Velodrome Amsterdam

Parkeren bij het Velodrome is geen enkel probleem. Voor de ingang van Sportpark Sloten ligt een grote parkeerplaats waar GRATIS (!) plaats is voor honderden auto’s. Daarnaast kunnen er zo’n 50 auto’s direct naast het Velodrome worden geparkeerd.

Het Velodrome ligt direct aan de snelweg A10 (afslag 107) en heeft daardoor een perfecte bereikbaarheid. Het ligt schitterend in de prachtige natuur op Sportpark Sloten. Naast het Velodrome biedt Sportpark Sloten een thuis aan verschillende voetbalverenigingen, Golfclub Sloten en natuurlijk ons eigen weg- en mountainbikeparcours.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over bovenstaand programma en/of licentiecategorieën? Kijk dan op de website van het Velodrome Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*