Olympianen weer ‘Meesters van de Medailles’!

Olympianen weer ‘Meesters van de Medailles’!

De baanrenners van ASC Olympia hebben in de afgelopen periode weer fantastische en bovendien internationale (!) resultaten neer gezet. Zowel Carolien van Herrikhuyzen als Nils van ‘t Hoenderdaal bleken wederom ‘Meesters van de Medailles’.

Carolien van Herrikhuyzen

Olympiaan en baanwielrenner Carolien van Herrikhuyzen behaalde zilver op de Sprint en brons op de Scratch tijdens het World Track Master Championship. De kampioenschappen werden verreden op 10 oktober in het Velodrome in Manchester. Wanneer één vrouw het gezegde ‘Opgeven is geen optie’ kent, dan is dat wel Carolien! Zij volgt haar droom!

Zowel Carolien van Herrikhuyzen als Nils van 't Hoenderdaal bleken wederom 'Meesters van de Medailles'.
Carolien van Herrikhuyzen wint zilver en brons in Manchester

Nils van ‘t Hoenderdaal

‘Die andere Olympiaan’ – Nils van ‘t Hoenderdaal – heeft tijdens de zesde editie van de Europese Sprint Kampioenschappen de gouden medaille veroverd. Hij deed dit samen met zijn TeamNL collega’s Jeffrey Hoogland en Hugo Haak. De kampioenschappen werden verreden van 14 tot en met 18 oktober in het Velodrome Suisse in Grenchen, Zwitserland.

Ook deze mannen volgen natuurlijk ook hun droom. De volgende stap? De Olympische Spelen in Rio!

Zowel Carolien van Herrikhuyzen als Nils van 't Hoenderdaal bleken wederom 'Meesters van de Medailles'.
Nils van ‘t Hoenderdaal wint samen met Jeffrey Hoogland en Hugo Haak de gouden medaille in Grenchen

Carolien & Nils: namens alle Olympianen, hartelijk gefeliciteerd met het behalen van deze prachtige resultaten 🙂

3 reacties op “Olympianen weer ‘Meesters van de Medailles’!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*