FuturumShop Halloween Freaky Friday Night Ride

FuturumShop Halloween Freaky Friday Night Ride

Op vrijdagavond 30 oktober voorafgaand aan Halloween, organiseert FuturumShop een off-road mountainbike ride op ons parcours op Sportpark Sloten. Op het afgesloten parcours is een 3 kilometer lang parcours uitgezet met verschillende technische onderdelen.

Het is natuurlijk donker op het moment dat de Freaky Friday Night Ride wordt verreden. En alsof dat nog niet spannend genoeg is, zijn er langs het parcours een paar verrassingen in Halloween stijl gecreëerd. Niet voor de ‘faint at heart’ en alleen geschikt voor echte waaghalzen!

Dus trek je meest spooky Halloween outfit aan en rijd met ons mee! 😉

Halloween Freaky Friday Night Ride

Als je wil meerijden met deze Freaky Friday Night Ride, zorg er dan voor dat je om 19:30 uur bij de FuturumClub aan de Haarlemmermeerstraat 114 bent. Je wordt dan ontvangen met een kop warme chocolademelk en een Halloween snack.

Om 20:00 wordt er vanuit de FuturumClub gezamenlijk vertrokken naar Sportpark Sloten, waar de Freaky Friday Night Ride rond 20:30 uur zal starten.

De gehele ronde duurt ongeveer een uur; om 21:30 uur rijden we weer gezamenlijk terug naar de FuturumClub.

Tijdens de tocht op het mountainbikeparcours is het dragen van een fietshelm en het voeren van fietsverlichting verplicht.

Inschrijven

Doe ook meer met de Freaky Friday Night Ride! Inschrijven kun je doen bij de FuturumShop op futurumshop.nl/futurumshop-halloween-ride.phtml.

Er is een mooie prijs voor de engste / beste outfit en bovendien krijg je korting op de aanschaf van fietsverlichting. Zo ga je goed voorbereid (en verlicht!) de winter in.

LET OP: aan de Freaky Friday Night Ride kunnen maximaal 25 personen deelnemen. Schrijf je dus snel in, want vol=vol!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*