Zeven teams geven doelstelling Olympia’s Tour vorm

Zeven teams geven doelstelling Olympia’s Tour vorm
Olympia’s Tour is erg in trek bij Nederlandse ploegen. Dat blijkt uit de vele aanmeldingen van clubploegen. Olympia’s Tour wil in Nederland een bijdrage leveren aan de opleiding van wielrenners onder 23 jaar en geeft daarom zeven clubteams de gelegenheid om te starten.

In de 64e editie van Olympia’s Tour krijgen de volgende verenigingen startgerechtigdheid:

Olympia’s Tour

Met het toelaten van deze ploegen geeft Olympia’s Tour de gelegenheid aan jong Nederlands talent om zich te meten met de wereldtop. Hiermee gaat deze Nederlandse wedstrijd weer terug naar haar kernwaarde. Overigens keert door de deelname van WPGA, waar ASC Olympia deel vanuit maakt, de vereniging die Olympia’s Tour in 1909 voor het eerst organiseerde terug in de koers.

Met de tien eerder bekend gemaakte landenteams staat de teller nu op zeventien ploegen. Dit aantal wordt nog aangevuld met Nederlandse en buitenlandse continentale ploegen. De samenstelling van dit deel van het rennersveld wordt spoedig bekend gemaakt.

Wielrennen in Amsterdam

Heb je vragen over wielrennen bij ASC Olympia? Stel ze dan gerust! Wij beantwoorden je vragen graag! Bekijk ook onze Facebook, Instagram of volg ons op Twitter. Wil je meedoen met een training, maar ben je nog geen lid? Je bent natuurlijk hartelijk welkom om met ons mee te rijden, maar neem dan eerst contact met ons op s.v.p.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*