Nederlands Kampioenschap Derny’s

Nederlands Kampioenschap Derny’s

Op zondag 6 december organiseert ASC Olympia – in samenwerking met de KNWU – het Nederlands Kampioenschap Derny’s in het Velodrome Amsterdam.

Nederlands Kampioenschap Derny’s

Dit Nederlands Kampioenschap staat open voor de categorieën Elite Man en Beloften. Inschrijven kan uitsluitend digitaal tot 29 november 2015 via Mijn KNWU.

Het bijprogramma van dit kampioenschap bestaat uit een Jeugdomnium voor de categorieën 4 & 5 en de categorieën 6 & 7. Net als bij het kampioenschap is inschrijven voor het jeugdomnium uitsluitend mogelijk via Mijn KNWU. Ook hier geldt, dat je kunt inschrijven tot uiterlijk 29 november 2015.

Alle deelnemers aan deze kampioenschappen zijn verplicht een transponder te plaatsen en betalen op de dag zelf €10 (KNWU Reglement) aan de organisatie.

Programma

10:00 uur – 1e serie Derny 20 kilometer

10:30 uur – 2e serie Derny 20 kilometer

11:00 uur – Jeugdomnium 4-5 en 6-7

12:30 uur – Finale NK Derny 50 kilometer

13:30 uur – Huldiging NK Derny

Baanwielrennen in Amsterdam

wil je ook (leren) baanwielrennen? Of beter leren wielrennen op de baan? Stel je vragen dan gerust! Wij beantwoorden ze graag! Bekijk ook eens onze FacebookInstagram of volg ons op Twitter. Wil je meedoen met een training, maar ben je nog geen lid? Je bent natuurlijk hartelijk welkom om met ons mee te rijden, maar neem dan eerst contact met ons op s.v.p.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*