Uitslagen Tijdritten 2015

Uitslagen Tijdritten 2015

Op deze pagina kun je alle uitslagen tijdritten van 2015 terugvinden. De tijdritten die we elke eerste dinsdag van de maand rijden. Iedere dinsdagavond na de tijdrit op ons parcours op Sportpark Sloten zorgen we ervoor dat je jouw tijden meteen hier kunt terugvinden. Het overzicht van 2015 is op de valreep nog aangevuld met de tijdrit van 1 oktober 2015.

We uploaden de tijden als pdf. Klik op onderstaande links om de pdf documenten te openen.

Uitslagen Tijdritten 2015

7 april 2015

19 mei 2015

9 juni 2015

30 juni 2015

25 augustus 2015

1 oktober 2015

Tijdrijden?

Wil je ook tijdrijden? Of (beter) leren tijdrijden? Je bent van harte welkom om eens mee te rijden met ASC Olympia op Sportpark Sloten, maar neem s.v.p. eerst even contact met ons op! Ons wielerseizoen loopt van de 1e week april t/m de 1e week van oktober. Tijdens de zomervakantie houden wij een zomerstop en stoppen de trainingen. Deze zomerstop wordt elk jaar nader bepaald.

Bekijk onze online wielerkalender om te zien wanneer onze trainingen, wedstrijden en andere evenementen plaats vinden. Natuurlijk publiceren we onze (toekomstige) tijdritten ook op deze kalender.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*