Uitslagen: Kampioenschap van Amsterdam 2016

Uitslagen: Kampioenschap van Amsterdam 2016

Zaterdag 5 maart was de tweede dag van het Kampioenschap van Amsterdam op ons parcours op Sportpark Sloten. Het Kampioenschap is onderdeel van de kalender van de Regio Kampioenschappen – die we samen met andere wielerverenigingen uit de regio organiseren. We (st)reden op 4 en 5 maart 2016 bij ASC Olympia en WV Amsterdam.

Uitslagen

Alle renners (st)reden hard om de winst. In categorie A sprintte Tyler Eyk naar de eerste plaats. Olympiaan Noery kwam als zesde over de eindstreep. In de categorie B veroverde Tobias Kool het eremetaal. Olympiaan Jan van Schaik reed naar een tiende plaats. Deze volledige uitslagen kun je ook vinden op deze MyLaps uitslagenpagina.

Verslag WPGA

Martin Buyck – Ploegleider WPGA Junioren – schreef een verslag vanuit de WPGA Junioren die ook mee(st)reden.

Verslag WV Amsterdam

Lees ook het fraaie verslag dat onze buren van WV Amsterdam hebben geschreven van dag 1 van het Kampioenschap.

Meer informatie?

Wil je volgend jaar ook meedoen aan het Kampioenschap van Amsterdam? Of aan de Regio Kampioenschappen, maar ben je geen lid? Word dan lid van ASC Olympia! Want wielrennen in Amsterdam? Dat doe je natuurlijk bij de oudste wielervereniging van Nederland.

Heb je vragen over wielrennen bij ASC Olympia? Stel ze dan gerust! Wij beantwoorden je vragen graag! Bekijk ook onze Facebook, Instagram of volg ons op Twitter. Wil je meedoen met een training, maar ben je nog geen lid? Je bent natuurlijk hartelijk welkom om met ons mee te rijden, maar neem dan eerst contact met ons op s.v.p.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*