Vondelgames 2016

Vondelgames 2016

Op zaterdag 4 juni 2016 organiseert Reade voor de tweede keer de VondelGames in het Amsterdamse Vondelpark. Een spectaculair sportevenement vol met fietsactiviteiten in het Vondelpark, waar iedereen aan mee kan doen. Zolang je maar rijdt op wielen!

VondelGames: Samen meters maken

Tijdens dit internationale sportevenement staat ‘samen sporten voor kinderrevalidatie’ centraal. Er is voor ieder wat wils! De Parkrun en de Kidsrun, een hardloopwedstrijd waar iedereen die loopt aan mee kan doen. De Vondel on Wheels voor iedereen op wielen, de Nationale Handbike Competitie voor de pro’s en de Vondel Walk! Iedereen kan meedoen, want je kiest je eigen afstand!

En laat je sponsoren of organiseer een actie om geld op te halen rondom jouw run of race. Zo kunnen we op zaterdag 4 juni echt samen meters maken voor kinderrevalidatie!

VondelGames is een samenwerking tussen Reade en de Gemeente Amsterdam met als doel meer bekendheid te creëren voor de aangepaste top-, breedte- en recreatiesport.

VondelGames: uniek in Nederland

Helaas is bewegen niet voor iedereen vanzelfsprekend, maar wel essentieel. Ook voor mensen met een beperking of chronische aandoening. Als je een aangepaste sport beoefent of wanneer je een keer wil proberen wat aangepast sporten betekent – en natuurlijk ook als je gewoon van fietsen houdt – ben je méér dan welkom!

De Vondelgames richten zich op alle facetten van aangepaste sporten en is daarmee uniek in Nederland. Natuurlijk is ook aan reguliere sporter gedacht. Reade en de Gemeente Amsterdam vragen met de Vondelgames structureel meer aandacht voor het belang van sporten voor mensen met een lichamelijke beperking en/of chronische ziekte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*