Vuurlinie Najaars Competitie 2016

Vuurlinie Najaars Competitie 2016

Op 24 en 31 augustus én 7 en 14 september vindt de Vuurlinie Najaars Competitie plaats. Net als de Vuurlinie Voorjaars en Zomer Competitie, wordt ook deze competitie georganiseerd door DTS Zaandam en BRC Kennemerland.

Vuurlinie Najaars Competitie: categorieën

  • Categorie A      : Elite/Beloften, Junioren en Amateurs A
  • Categorie B      : Sportklasse en Masters
  • Categorie C      : Dames, Dames Nieuwelingen, Dames Junioren en Nieuwelingen Jongens

Vuurlinie Najaars Competitie: open voor iedereen

De organisatie wil benadrukken dat de wedstrijden ook open staan voor renners van andere verenigingen. Dus ook renners van ASC Olympia zijn van harte welkom! Zij doen ook mee in het klassement. Tijdens de Voorjaars- en Zomer Competitie, is er bij sommige niet DTS Zaandam en BRC Kennemerland renners een verkeerd beeld ontstaan. Iedereen die in het bezit is van een KNWU basislicentie is welkom. Je kan meedingen naar een klassering en bovendien een geldprijs winnen in het eindklassement.

De wedstrijden op 24 en 31 augustus zullen bij BRC Kennemerland worden verreden. De wedstrijden van 7 en 14 september worden verreden op het gerenoveerde en daarom supersnelle parkoers van DTS Zaandam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*