Start Baanseizoen Velodrome 2016 – 2017

Start Baanseizoen Velodrome 2016 – 2017

De eerste vrije training op donderdag 1 september 2016 kan helaas niet doorgaan. Door schilderwerkzaamheden is het Velodrome pas vrijdag 2 september 2016 weer geopend. Vanaf dan kun je jouw eerste ronden van het nieuwe baanseizoen rijden.

Geopend vanaf 2 september

Donderdag 1 september kan er helaas nog niet op de baan worden gereden. Het schilderwerk aan de uitrijbaan moet eerst nog drogen. Vanaf vrijdag 2 september is het Velodrome weer geopend voor vrije en gestructureerde trainingen en kan je jouw eerste ronden van het nieuwe baanseizoen rijden.

Velodrome Kalender

De voorbereidingen op het nieuwe baanseizoen zijn dus in volle gang! Op de website staat inmiddels een uitgebreide wedstrijdkalender. Het rooster voor de gestructureerde trainingen staat nu ook online.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*