Grote Prijs Handbike van Amsterdam afgelast

Grote Prijs Handbike van Amsterdam afgelast

Door het lage aantal inschrijvingen voor de ‘Grote Prijs Handbike van Amsterdam‘, moeten we de wedstrijd helaas af gelasten. Wij vinden het erg jammer dat we deze beslissing moeten nemen. Volgend jaar zullen wij weer proberen om deze Grote Prijs te organiseren!

Grote Prijs Handbike van Amsterdam

We waren van plan om op zondag 18 september 2016 de eerste ‘Grote Prijs voor Handbikers in Amsterdam’ te organiseren. Het enthousiasme onder handbikers was groot en ook van andere verenigingen in heel Nederland kregen wij veel positieve reacties. Echter, het aantal inschrijven bleef achter. Daarom hebben wij helaas moeten besluiten om dit prachtige evenement te annuleren. Maar … volgend jaar zullen wij wederom proberen om deze Grote Prijs te organiseren!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*