Spannende tijden voor ASC Olympia

Spannende tijden breken voor aan voor ASC Olympia! We zijn – samen met MTB-Noordwest en N.S.W.V. Mercurius genomineerd voor KNWU Vereniging van het Jaar. De bekendmaking van de winnaar zal plaatsvinden tijdens de Dag van de Wielersport op zaterdag 22 oktober 2016 in Utrecht.

 

ASC Olympia - KNWU Vereniging van het Jaar 2016

Verkiezing KNWU Vereniging van het Jaar

Sinds 2012 organiseert de KNWU elk jaar de ‘KNWU Vereniging van het Jaar’ verkiezing. Dit jaar was niet alleen het aantal, maar ook de kwaliteit van de aanmeldingen, hoog. Uit de totaal 30 aanmeldingen heeft de jury drie verenigingen genomineerd. De clubs sprongen er uit op het gebied van ondernemendheid, vernieuwend aanbod, de maatschappelijke betrokkenheid en gerealiseerde resultaten. Bijvoorbeeld op het gebied van leden- en/of fondsenwerving.

Jury

We zijn net als de andere twee verenigingen gevraagd om een aanvullende motivatie bij de jury aan te leveren. Daarnaast start de KNWU volgende week de publieksjury-actie. Tijdens die periode kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen op zijn of haar favoriet. Op basis van de uitslag van de publieksjury en de aanvullende motivatie, bepaalt de jury de uiteindelijke winnaar.

De jury van deze verkiezing bestaat uit:

  • Dr. Maikel Waardenburg – Universitair docent Organisatiestudies aan de Universiteit Utrecht
  • Saskia Capello – KNWU Hoofdbestuur
  • Margo de Vries -KNWU Uniebureau

Naast de titel ‘Vereniging van het Jaar’, ontvangt de winnaar een mooi geldbedrag van € 5.000!

Dag van de Wielersport

Kijk voor meer informatie over de KNWU Vereniging van het Jaar verkiezing op knwu.nl/verenigingen/vereniging-van-het-jaar. Wil je bij de prijsuitreiking zijn op de Dag van de Wielersport? Meld je dan aan via dagvandewielersport.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*