Carolien van Herrikhuyzen heeft goed in de prijzenpot geroerd op het Wereldkampioenschap Masters 2016. We kennen Carolien natuurlijk allemaal als trouw Olympiaan en trainster van het Velodrome Amsterdam. De Masters 2016 werden van 1 t/m 8 oktober 2016 georganiseerd in Engelse Manchester.

Drie gouden medailles

De eerste gouden medaille won ze op het onderdeel Scratch in de leeftijdscategorie 35 – 44 jaar. Ook in de 500 meter Time-Trial bleek dat Carolien de sterkste was en won zij goud. De derde gouden medaille behaalde Caroline op het onderdeel Sprint.

Het mag duidelijk zijn dat wij erg trots zijn op haar prestaties. Namens het bestuur, de renners en de overige leden willen wij Carolien hartelijk feliciteren met deze prachtige prestatie!

Impressie UCI Masters 2016

Bekijk hieronder een korte impressie van de Masters 2016 in Manchester: