Vrouwenwielrennen in het Velodrome

Vrouwenwielrennen in het Velodrome

Met Fietsbelles – onze actieve dames-divisie – maken we vrouwenwielrennen in en rondom Amsterdam steeds toegankelijker. Maar ook op de baan werken we daar hard aan! Om vrouwenwielrennen op de baan te stimuleren, organiseren Carolien van Herrikhuyzen en Marjan Peters weer een reeks baantrainingen voor vrouwen. Iedereen is welkom; of je nu veel ervaring hebt of weinig. Of zelfs helemaal geen ervaring. Als je wil meedoen aan deze trainingen, heb je zelfs geen basiscertificaat nodig.

Carolien: “Deze trainingen maken we leuk en geschikt voor vrouwen van elk niveau. Doe dus vooral óók mee als je al ervaring hebt op de baan! Je wordt goed begeleid door meerdere trainsters. Er is dus voldoende aandacht voor elk niveau! Maar reageer wel snel, want we hebben écht nog maar een paar plaatsen over!

ASC Olympia - Vrouwenwielrennen in het Velodrome

Vrouwenwielrennen op de baan

Dit seizoen zijn de baantrainingen voor vrouwen opgedeeld in vier blokken van vier opeenvolgende zaterdagen.

  • Blok 1 begint op zaterdag 21 oktober om 18:30 uur. De vervolg data zijn 28 oktober, 4 november & 11 november.
  • Blok 2 start op zaterdag 18 november om 18:30 uur, met vervolgdata op 25 november, 2 december en 9 december.
  • Blok 3 start op 16 december en bestaat uit drie trainingen – met vervolgdata op 23 en 30 december – die ook om 18:30 uur beginnen.
  • Blok 4 kent weer vier opeenvolgende zaterdagen: 20 januari om 17:30 (dus een uur eerder dan de andere blokken!) met vervolgdata op 27 januari, 3 februari en 10 februari.

Kijk voor een gemakkelijk overzicht op het rooster van het Velodrome.

De eerste training van elk blok duurt 2,5 uur, zodat iedereen ook de eerste keer veel heeft gefietst. Zorg ervoor dat je aanwezig bent bij de eerste training van het blok. Tijdens die training maken we afspraken om veilig en leuk met elkaar te kunnen trainen. Lukt het je echt niet om bij de eerste training te zijn? Neem dan contact op met Carolien. Dan wordt er gekeken naar een oplossing.

Inschrijven

Als je wil meedoen met de baantrainingen voor vrouwen, kun je inschrijven via aanmeldenvelodrome.nl/trainingen. Betaling van het inschrijfgeld (€56,00 per blok) dient vooraf per iDeal te gebeuren. Heb je geen eigen baanfiets? Geen nood! In het Velodrome kun je voor €11,00 een baanfiets huren.

ASC Olympia - Vrouwenwielrennen in het Velodrome

Kun je een keer niet aanwezig zijn bij een training? Meld je dan tijdig af. Lees meer details over deze trainingen op aanmeldenvelodrome.nl/vrouwen.

Nu je kans om getraind te worden door een wereldkampioen!  Wees er snel bij, want deze baantrainingen zijn altijd bijzonder populair. Er zijn echt nog maar een paar plaatsen vrij. Schrijf je dus snel in!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*