Rapha Women’s 100 Amsterdam 2018

Rapha Women’s 100 Amsterdam 2018

Elk jaar rijden duizenden vrouwen over de hele wereld 100 kilometer op één dag tijdens de Rapha Women’s 100. In 2017 reden wereldwijd meer dan 10.000 vrouwen mee. We zijn er enorm trots op dat Amsterdam de grootste opkomst kende: meer dan 100 vrouwen fietsten van Amsterdam naar Zandvoort.

Een prachtige route door de Kennemerduinen, over het Kopje van Bloemendaal met een heerlijke lunch bij Tijn Akersloot in Zandvoort en een ’toetje’ op Big Spotters Hill.

ASC Olympia - Rapha Women's 100 Amsterdam 2018

Rapha Women’s 100 Amsterdam

De Rapha Women’s 100 is een wereldwijd evenement; vrouwen rijden op eigen initiatief of nemen deel aan één van de georganiseerde ritten. Net als in voorgaande jaren, organiseren Fietsbelles ook dit jaar weer een Rapha Women’s 100 Amsterdam. Op zaterdag 15 september rijden we samen 100 kilometer op één dag. We zouden het gaaf vinden als er dit jaar nog meer vrouwen meerijden. Om dat mogelijk te maken is de Rapha Women’s 100 doorgeschoven van juli naar september.

Hieronder zie je de foto’s van de 2017 editie van de Rapha Women’s 100 Amsterdam. Foto’s van edities 2016 & 2015 kun je vinden op facebook.com/fietsbelles.

Rijd ook mee!

Wil je meerijden met de Rapha Women’s 100 Amsterdam? Schrijf je snel in, want plaatsen zijn beperkt: ti.to/rapha-europe/womens100-2018. We zien je graag – samen met meer dan 100 andere vrouwen – op 15 september!

[rtec-registration-form event=11626]

Fietsbelles

Zoals je hierboven ziet, zijn Fietsbelles een echte, hechte en actieve groep die het vrouwenwielrennen in Amsterdam en omgeving steeds toegankelijker maken. Niet alleen door het organiseren van de Rapha Women’s 100 Amsterdam; we hebben voor het komende seizoen weer veel mooie plannen!

Wil jij ook een keer vrijblijvend mee rijden met Fietsbelles? Je bent van harte welkom op dinsdagavond. Fietsbelles vertrekken om 18:30 uur vanaf het clubgebouw van ASC Olympia aan de Sloterweg in Amsterdam.

Wil je meer informatie over Fietsbelles? Check dan onderstaande pagina, de Fietsbelles Facebook of stuur een e-mail naar fietsbelles@fietsbelles.nl 🙂

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*