Nieuw initiatief: Regionale Trainingen

Nieuw initiatief: Regionale Trainingen

Vanaf dit wielerseizoen organiseert ASC Olympia een nieuwe serie trainingen: regionale trainingen. Het doel van deze nieuwe serie trainingen is om jeugdrenners van verschillende verenigingen – uit dezelfde categorieën – met elkaar te laten trainen.

Regionale trainingen

Omdat onze jeugdrenners vaak wedstrijden rijden tegen renners van andere wielerverenigingen, kregen we vaak de vraag of deze bevriende renners niet eens met ons konden meetrainen. Normaal gesproken kunnen ze dat niet, want ze zijn geen lid van ASC Olympia. Maar omdat we toch graag tegemoet willen komen aan de wensen van onze renners, hebben we besloten dat we een gezamenlijke organiseren. Elke laatste donderdag van de maand, met ingang van 25 april.

ASC Olympia - Nieuw Initiatief: Regionale Trainingen

Deze nieuwe serie trainingen zullen worden gegeven door ASC Olympia trainers Marcel van Schaik en Lucas Eenkhoorn. We willen ook graag trainers van andere verenigingen uitnodigen om aansluiten bij deze nieuwe serie trainingen. Mocht jij trainer zijn bij een vereniging en interesse hebben om aan te sluiten, stuur ons dan gerust een bericht.

Voor wie?

De trainingen staan open voor alle renners (M/V) uit de volgende categorieën:

  • Categorie 6
  • Categorie 7
  • Nieuwelingen

Waar?

Alle trainingen zullen worden gegeven op ons eigen, afgesloten parcours op Sportpark Sloten, aan de Sloterweg in Amsterdam.

Wanneer?

Elke laatste donderdag van de maand om 18:30 uur. Behalve in juli en augustus; dan is onze zomerstop.

  • 25 april
  • 30 mei
  • 27 juni
  • 26 september (onder voorbehoud)

Meedoen?

Wil je meedoen aan deze nieuwe serie trainingen? Geef je dan op via trainers@ascolympia.nl. Deelname aan de trainingen kan alleen door je aan te melden via bovenstaand e-mailadres.

Wielrennen in Amsterdam

Wil je ook wielrennen? Of beter leren wielrennen? Of heb je vragen over wielrennen bij ASC Olympia? Stel ze dan gerust! Wij beantwoorden je vragen graag! Bekijk ook eens onze FacebookInstagram of volg ons op Twitter. Wil je meedoen met een van onze trainingen, maar ben je nog geen lid? Je bent natuurlijk hartelijk welkom om met ons mee te rijden, maar neem dan eerst contact met ons op s.v.p.