ASC Olympia – Ready 2 Race

ASC Olympia – Ready 2 Race

De wedstrijd uitslagen staan online, voor resultaten klik hier

Ben jij READY om te koersen?

Na een succesvol eerste seizoen van Ready2Race, hebben we voor dit jaar een nieuw programma op de kalender. Met maar liefst 15 wedstrijden gaan we er een mooi jaar van maken. ASC Olympia en Ready2Race hebben de handen weer in één geslagen om twee wedstrijden te organiseren. Ready2Race biedt laagdrempelige wielerwedstrijden aan. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau koersen middels verschillende klassen die we aanbieden.

In samenwerking met het Team Jumbo Visma Ready2Race organiseren wij een 2-tal wedstrijden op het parcours van de wielerbaan op Sloten. De eerste wedstrijd is op 17 april a.s. en de tweede wedstrijd is gepland op 11 september. Inschrijven voor beide wedstrijden via bijgaande link