Programma 07-02-19

Alweer de laatste ABC van dit seizoen. Dat vraagt om een speciaal programma. Na de wedstrijd is er een borrel in de kantine van ASC Olympia. ABC # 9 Programma

Koppelkoers bij de Amterdamse Baan Competitie

Koppelkoersen bij de Amsterdamse Baan Competitie? We hebben er de afgelopen jaren al flink wat vragen over gehad. Natuurlijk wilden we graag een koppelkoers organiseren, maar dan wel als er voldoende koppels zouden mee doen. Omdat we graag aan alle vragen gehoor willen geven, organiseren we op 10 januari een koppelkoers.

Update 2018-2019

Het maximale verzet is: 51×15. De eerste keer krijgt de renner een waarschuwing. De tweede keer wordt de renner uit de wedstrijd gehaald. Stuur omhoog (boven blauw) zodra je een ronde wordt ingehaald . Zo worden de voorste renners niet gehinderd.

Amsterdamse Baan Competitie 2018-2019

Amsterdamse Baan Competitie 2018-2019

Liefhebbers van baanwielrennen kunnen hun hart ophalen, want het baanseizoen staat weer voor de deur! En dat betekent ook: een nieuw seizoen van de ABC: de Amsterdamse Baan Competitie! Vanaf 4 oktober kun je weer ‘hard gaan op de baan’! Doe je ook mee? Lees dan onderstaand bericht goed door; er zijn een paar belangrijke wijzigingen en toevoegingen.

Hartelijk dank!

De Amsterdamse Baan Competitie 2017-2018 zit erop. Het was een geslaagd jaar. Ten eerste wil ik een aantal mensen bedanken:  Jan-Willem en Wilbert voor het jureren van de wedstrijden. De organisatie; Milko, Wim, Henry en Lucas. En Iris voor het helpen met de catering bij de laatste wedstrijden.

ABC #9 op 11 januari gaat niet door

Doordat we een te laag aantal inschrijvingen hebben ontvangen, kunnen we vanavond helaas geen ABC wedstrijd rijden. Om de teleurstelling te compenseren, maken we van de laatste ABC – op 25 januari – een mooie afsluiting van het seizoen.

NK masters 30+ wordt omnium

In verband met het lage deelnemersaantal (8) zal het Nederlands Kampioenschap Masters 30+, worden veranderd naar een algemeen omnium. We zullen niet (st)rijden om een rood-wit-blauwe trui. We rijden wel gewoon een wedstrijd.

ABC #8 op 28 december gaat niet door

Doordat we te weinig inschrijvingen hebben gekregen en omdat we ook berichten kregen dat een aantal renners op vakantie en trainingskampen zijn, hebben we besloten om ABC#* te annuleren. We wensen jullie een fijne feestdagen! Tot 7 januari voor de Nederlands Kampioenschap Masters Baan 🙂

NK Masters Baan, 7 Januari: Over 2 weken is het tijd!

Er zijn inmiddels voldoende deelnemers om officiële NK Masters 40+ en 50+ wedstrijden te houden (en toch ruimte voor nog enkele renners). Inschrijvingen bij de 30+ wedstrijd loopt achter met maar 8 renners. Nog 4 deelnemers zijn nodig om een officiële NK Masters 30+ te houden. Anders wordt het een gewone omnium zonder trui of […]