Doe je (weer) mee?

Ook dit jaar zijn wij van plan wedstrijden te organiseren op de donderdag avond in het Velodrome Amsterdam. Echter hebben wij te maken met onderstaande richtlijnen. Om te voorkomen dat wij wedstrijden organiseren zonder deelnemers, de volgende vraag: “Zou jij (indien mogelijk) meedoen met de voorgeschreven richtlijnen?”

Extra ABC

Beste ABC’ers Aanstaande zaterdag worden er een 2–tal Nederlandse Kampioenschappen verreden in het Velodrome. We hebben jammer genoeg één van de Kampioenschappen moet cancelen i.v.m. het lage aantal inschrijvingen. We hebben hiervoor in de plaats een extra ABC wedstrijd gepland. Planning van deze dag is als volgt: 17:30                     : Inschrijven van ABC renners 18:00                     :…Ga door met het lezen van Extra ABC

Amsterdamse Baan Competitie 2019-2020

(English below) Nog één nachtje slapen voordat het Velodrome Amsterdam weer open gaat. (Zij zijn overigens verhuist naar een nieuwe website.) We mogen eindelijk weer de baan op! Jullie hebben nog ruim een maand om te trainen voor de Amsterdamse Baan Competitie 2019-2020 #1 op 3 oktober 2019.

Programma 07-02-19

Alweer de laatste ABC van dit seizoen. Dat vraagt om een speciaal programma. Na de wedstrijd is er een borrel in de kantine van ASC Olympia. ABC # 9 Programma

Koppelkoers bij de Amterdamse Baan Competitie

Koppelkoersen bij de Amsterdamse Baan Competitie? We hebben er de afgelopen jaren al flink wat vragen over gehad. Natuurlijk wilden we graag een koppelkoers organiseren, maar dan wel als er voldoende koppels zouden mee doen. Omdat we graag aan alle vragen gehoor willen geven, organiseren we op 10 januari een koppelkoers.

Update 2018-2019

Het maximale verzet is: 51×15. De eerste keer krijgt de renner een waarschuwing. De tweede keer wordt de renner uit de wedstrijd gehaald. Stuur omhoog (boven blauw) zodra je een ronde wordt ingehaald . Zo worden de voorste renners niet gehinderd.

Amsterdamse Baan Competitie 2018-2019

Amsterdamse Baan Competitie 2018-2019

Liefhebbers van baanwielrennen kunnen hun hart ophalen, want het baanseizoen staat weer voor de deur! En dat betekent ook: een nieuw seizoen van de ABC: de Amsterdamse Baan Competitie! Vanaf 4 oktober kun je weer ‘hard gaan op de baan’! Doe je ook mee? Lees dan onderstaand bericht goed door; er zijn een paar belangrijke wijzigingen en toevoegingen.

Hartelijk dank!

De Amsterdamse Baan Competitie 2017-2018 zit erop. Het was een geslaagd jaar. Ten eerste wil ik een aantal mensen bedanken:  Jan-Willem en Wilbert voor het jureren van de wedstrijden. De organisatie; Milko, Wim, Henry en Lucas. En Iris voor het helpen met de catering bij de laatste wedstrijden.

ABC #9 januari gaat niet door

Doordat we een te laag aantal inschrijvingen hebben ontvangen, kunnen we vanavond helaas geen ABC wedstrijd rijden. Om de teleurstelling te compenseren, maken we van de laatste ABC – op 25 januari – een mooie afsluiting van het seizoen.