Hartelijk dank!

De Amsterdamse Baan Competitie 2017-2018 zit erop. Het was een geslaagd jaar. Ten eerste wil ik een aantal mensen bedanken:  Jan-Willem en Wilbert voor het jureren van de wedstrijden. De organisatie; Milko, Wim, Henry en Lucas. En Iris voor het helpen met de catering bij de laatste wedstrijden.

De belangrijkste personen die we willen bedanken zijn jullie; de renners en supporters. Jullie hebben dit seizoen van de ABC een succes gemaakt.

De ABC 2017-2018 kan worden samengevat als een zwaar en gezellig seizoen. De sfeer bij de wedstrijden was top! Dit komt door de combinatie van renners en organisatie. Iedereen komt om een goede wedstrijd te rijden, maar buiten de wedstrijd zijn we vrienden en is het gezellig. Dat is wat wij willen neerzetten en dat is mede dankzij jullie gelukt.

Namens de hele organisatie bedankt voor jullie aanwezigheid en inzet om de ABC een succes te maken. Tot volgend jaar en succes op de weg!