Amsterdamse Baan Competitie 2019-2020

(English below)

Nog één nachtje slapen voordat het Velodrome Amsterdam weer open gaat. (Zij zijn overigens verhuist naar een nieuwe website.) We mogen eindelijk weer de baan op! Jullie hebben nog ruim een maand om te trainen voor de Amsterdamse Baan Competitie 2019-2020 #1 op 3 oktober 2019.

Zowel de regels als de deelnemende categorieën blijven dit jaar hetzelfde.

Het maximale verzet is 51×15. De organisatie zal dit handhaven en indien nodig deelnemers uit de wedstrijd halen.

Er is dit jaar één nieuw koers element; namelijk een algemeen klassement. Er zal dus voor zowel de A, B en C categorie een overall eindwinnaar zijn. De puntentelling van dit klassement zal na elke competitie avond worden bijgewerkt.

Aanmelden via de KNWU.

English:

The rules of the ABC are the same as last year’s competition. Most important rule: max gear ratio is 51×15.