Sponsors & Partners

ASC OLYMPIA

ASC Olympia – de oudste wielervereniging van Nederland – organiseert de Amsterdamse Baan Competitie.

ASC Olympia houdt van de wielersport. Wij houden van wielrennen en baanwielrennen, mountainbiken, cyclocross en alle andere disciplines van de wielersport. Het gevoel dat je krijgt wanneer je fietst, is als een ‘natural high’. Dat gevoel willen wij delen met alle fietsliefhebbers uit Amsterdam en omstreken.

Wij zijn er voor alle wielersportliefhebbers: voor wielrenners en baanrenners, maar ook voor mountainbikers en veldrijders. We hebben een actieve groep handbikers en we zijn vooruitstrevend in het vrouwenwielrennen in Amsterdam.

We hebben een rijke historie met Nederlandse-, Europese-, Wereld- en zelfs Olympische kampioenen en daar zijn we enorm trots op!

Of je nu wedstrijden wil rijden, aan je conditie wil werken of gewoon samen wil toeren, bij ASC Olympia vind je aansluiting bij mensen zoals jijzelf. Van beginnende fietser tot gevorderde (wedstrijd)renner. Man of vrouw, jong of oud(er), wielrenner, mountainbiker, handbiker of baanwielrenner: bij ASC Olympia ben je thuis! Wil jij wielrennen in Amsterdam en omgeving? Dan moet je bij ASC Olympia zijn!


GIANT BICYCLES

Voor het tweede seizoen ondersteunt Giant de Amsterdamse Baan Competitie met gave prijzen.

Giant werd 40 jaar geleden opgericht met een missie om betere bikes te bouwen. Toen stelden we ons een wereld voor waarin fietsen plezieriger zou zijn voor iedereen, over de hele wereld. We wilden fietsen als lifestyle aantrekkelijker maken voor meer mensen en we zagen een heldere manier om dat doel te bereiken: betere bikes, betere uitrusting, betere technologie. We zijn een heel eind gekomen sinds die tijd.

Vandaag de dag winnen Giant bikes wereldkampioenschappen. Ze winnen ook designprijzen. Maar het meest belangrijke is dat onze bikes de harten van mensen veroveren, die ervoor gekozen hebben om fietsen een onderdeel van hun leven te maken. We ondersteunen die keuze. We denken dat de wereld er beter door wordt.

Giant biedt je een vertrouwde basis op elke weg, elk pad of elke trail die voor je ligt. We zijn er trots op om een deel te zijn van jouw fietsavonturen.


TACX

De firma Tacx begon in 1957 als een eenvoudige fietsenhandel en is sindsdien uitgegroeid tot een innovatieve onderneming met een grote passie voor de wielersport. Oprichter Koos Tacx heeft, samen met zijn familie en medewerkers, bereikt dat de naam Tacx een wereldwijd A-merk is geworden, dat garant staat voor kwaliteit. De Tacx trainers worden gebruikt door ’s werelds beste Pro Teams en zijn inmiddels een trainingsmaatje van vele profs, amateurs, sportieve toerfietsers en atleten.


WORKCYCLES

WorkCycles is het bedrijf van ABC oprichter Henry Cutler. WorkCycles in Amsterdam is de bakfiets, transportfiets en handgebouwde stadsfiets specialist, bekend om hun vernieuwing, tijdloze topkwaliteit fietsen en nadruk op service.

Volgende de filosofie van WorkCycles is de fiets het perfecte voorbeeld van een prachtig minimalisme dat de wereld ter hand zou moeten nemen om voorwaarts te gaan. Daarom stimuleren wij het dagelijks fietsen onder individuen, families en bedrijven door de meest praktische, mooie en betaalbare fietsen mogelijk aan te bieden gecombineerd met een ongekend hoog niveau van service.